{2nd May Answers}Amazon Summer Style Quiz Answer and Win Exciting Prizes

2 min read

Amazon Summer Style Quiz Answers 2nd May 2019. Answer All Question and Chance to WIn Exciting Prizes. Amazon Summer Sale This Special Quiz Offer to Exciting Gift Like Amazon Pay Balance & other prizes.
Amazon Summer Sale 2019 Quiz Time Daily 8 AM to 12 PM Amazon Quiz Time the Amazon Special Edition Answer all Question and chance to win this Free Free, Shopping Winner. Amazon Quiz App Only #QuizTime Play This Quiz All Question Answer if you are Luck Users You will Get Free Amazon Pay Balance.

How to Play Amazon Summer Style Sale 2019 Quiz:

  1. Click Here & Download Amazon App (This Contest Only for App Users)
  2. Login into the App
  3. You will See Amazon Summer Quiz Contest Banner on Amazon App
  4. Tap on You will Ask Question Answer
  5. Answer Added Below
  6. If you are Lucky Users You will Get Free Amazon Pay.

Amazon Summer Style Sale 2019 Quiz Answer

1) When does the Amazon Fashion Summer Sale go live for all customers?

Ans – 4th May, 2019

2) Which of these footwear brands will feature discounts and offers during the upcoming Summer Sale on Amazon Fashion?

Ans – All of the above

3) Which of these are NOT a type of sunglasses?

Ans – Thinker

4) Which of these clothing brands is of Indian origin?

Ans – BIBA

5) Which of these is NOT a type of shoe?

Ans – Murdochs

6) Virat Kohli is the brand ambassador for which of these brands?

Ans – American Tourister

7) Currently, you can shop for styles from which of these designers on Amazon Fashion?

Ans – All of the above

8) During the upcoming Summer Sale, products from Amazon Fashion will be available with offers and discounts of up to _% off. Fill in the blanks.

Ans – 80

Written by

coupenyaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *