(2 October Answers)Amazon Special Edition Quiz Win Rs 1 Lakh

2 min read

(All Answers) Amazon Special Edition Quiz-Win Rs.1 Lakh. Amazon 29th September Quiz Answers, Amazon Special Edition Quiz Answers, Amazon Win 1 Lakh Quiz Answers. Amazon Special Edition Quiz Answers. Amazon Quiz Time the Amazon Special Edition Answer all Question and chance to win this 1 Lakh total 1 Winner. Amazon Quiz App Only #QuizTime Play This Quiz All Question Answer if you are Luck Users You will Get Free Amazon Pay 1 Lakh.

How to Play Amazon Quiz Time JBL Pulse 3 Contest:

  1. Click Here & Download Amazon App (This Contest Only for App Users)
  2. Login into the App
  3. You will See Amazon Special Edition Quiz Contest Banner on Amazon App
  4. Tap on You will Ask Question Answer
  5. Answer Added Below
  6. If you are Lucky Users You will Get Free Amazon Pay 1 Lakh

Answers Of Amazon Special Edition Quiz Time 2 October 2018:

1. 2nd October 2018 marks the _______ birth anniversary of Mahatma Gandhi.
Answer: 150th
2. Which of these books was NOT written by Mahatma Gandhi?
Answer: Long Walk to Freedom
3. This Gandhi Jayanti, India has organized a ‘Gandhi March’ in Netherlands.
Answer: True
4. Gandhi was nominated for the Nobel Peace prize _____ times but never won. The Nobel committee regrets not giving him the prize to this day.
Answer: 5
5. Mahatma Gandhi shares his birthday with which of these former prime ministers of India?
Answer: Lal Bahadur Shastri

Answers Of Amazon Special Edition Quiz Time 29 September 2018:

(All Answers)Amazon Special Edition Quiz Win Rs 5000 Win 100
1. Amazon Pay balance is the fastest way to pay for your shopping on Amazon
Answer: True
2.  You CANNOT top up your Amazon Pay balance using which of the following payment methods?
Answer: Bank Demand Draft (DD)
3. Which of the following can be done using Amazon Pay balance?
Answer: Recharges And Bill Payment
4. Which of the following is NOT a feature of Auto Reload?
Answer: Free hugs With Every Load
5. Currently, on loading Rs 3,000 or more into your Amazon Pay balance, what is the cashback you can avail?
Answer: Flat Rs.300 Back
 

Written by

Ehatesham Huseni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *